DONALDSON FILTERI ZA SVE VRSTE POLJOPRIVREDNIH MAŠINA

Da bi vaša poljoprivredna oprema radila dugo i bresprekorno na polju, potrebni su vam filteri sa superiornim performansama – i pouzdan dobavljač koji će vam to obezbeiti.

Filteri su važna karika efikasnog programa održavanja. Moraju da izdrže oštre zahteve koje poljoprivredno zemljište diktira. Donaldson filteri isporučuju pravu kombinaciju kvaliteta i vrednosti koja pomaže da vaše svakodnevne obaveze nesmetano obavljate.

“Donaldson” je u celom svetu sinonim za vrhunski kvalitet filtera, što potvrđuje I “first-fit choice” tj. prva ugradnja njihovih proizvoda na velikom broju mašina većine vodećih svetskih brendova.

DONALDSON FILTERI RADE BAREM TOLIKO DOBRO NA POLJU KAO I VI

PRIMENA DONALDSON FILTERA

Kompanija Donaldson koja posluje od 1915. godine je postala globalni lider u pružanju rešenja za filtriranje motora i industrijskog vazduha, ulja i tečnosti koji ispunjavanju potreba širokog spektra specijalizovanih industrija. Danas imaju primenu u poljoprivredi, građevinarstvu, pomorstvu, šumarstvu i automobilskoj industriji.

Na osnovu našeg dugogodišnjeg poslovanja, iskustva i potreba tržišta formirali smo lager sa preko 1000 različitih filtera, kako bismo u svakom trenutku mogli da ispunimo Vaše zahteve.

OVLAŠĆENI DISTRIBUTER

NAJTRAŽENIJI PROIZVODI IZ NAŠE VELIKE PONUDE

Filteri Ulja Motora

Filteri Goriva

Filteri Hidraulike

Filteri Vazduha

Filteri Kabine

Filteri Rashladnih Tečnosti

SUPER AKCIJA: BESPLATNA zamena ulja!

Ukoliko se odlučite za kupovinu ulja iz naše ponude, naši serviseri će izvršiti besplatnu zamenu na teritoriji opštine Bečej a možemo to uraditi i bilo gde u Srbiji, u zamenu za putni trošak.

POPULARNI PROIZVODI
Filter Ulja P550761
Filter Ulja P550779
Filter Goriva P551422
Filter Hidraulike P174675
Filter Hidraulike P766070
Filter Vazduha X770726

NARUČITE ŽELJENI ARTIKAL ONLINE PREKO FORMULARA

ILI NAS ZOVITE TELEFONOM NA BROJ 069-19-94-528